Duur 25 min

Ervaart u regelmatig hinderlijke hoofdpijn? U bent niet de enige die met dit probleem kampt.

Het is verrassend dat één op de vijf Nederlanders, oftewel twintig procent, wekelijks minstens één dag hoofdpijn heeft. Dit kan een behoorlijke impact hebben op het dagelijks functioneren en het welzijn. Gelukkig bestaan er verschillende effectieve manieren om hoofdpijn te verminderen of zelfs volledig te verhelpen.

Een gespecialiseerde hoofdmassage is een van deze methoden. Deze massage maakt gebruik van specifieke technieken om de spieren, pezen en drukpunten in de schouders, nek, hoofd en gezicht te behandelen. Er wordt extra aandacht besteed aan de spieren en wervels die mogelijk niet optimaal functioneren of overbelast zijn in het gebied van de rug, nek en schouders. Ook de gezichtsspieren worden tijdens de hoofdmassage niet vergeten.

Bij onze praktijk kunt u profiteren van deze gespecialiseerde massage, die verlichting kan bieden bij hoofdpijnklachten of zelfs volledige verlichting kan geven. Bovendien kan regelmatige hoofdmassage helpen om hoofdpijn te voorkomen. De behandeling is aangenaam en ontspannend om te ondergaan, waardoor u even kunt ontsnappen aan de dagelijkse drukte.