Kinder Tui Na (Tui = duw, Na = grijp) is een onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunst die al meer dan 2500 jaar oud is. Van oudsher werd deze druk en duw massage door de artsen aan ouders geleerd. Ze leerden hoe ze hun kinderen konden masseren voor het stimuleren van een gezonde ontwikkeling en het verlichten van kinderkwalen. De Tui Na massage richt zich op het masseren en stimuleren van de meridiaanbanen en accupunctuurpunten.

Het doel van kinder Tui Na is het versterken van het lichaam en het balanceren van de vitale organen, zodat het kind een natuurlijke weerstand kan opbouwen en de hersenen goed gestimuleerd worden. De voordelen voor kinderen zijn zowel natuurlijk als holistisch. Met de juiste voeding, voldoende slaap, beweging en ontwikkelen van de hersenen groeien kinderen gezonden, bewuster en evenwichtiger op. Zowel fysiek als mentaal en emotioneel. Daarom is Tui Na voor baby’s en kinderen een unieke vorm van gezondheidszorg die zorgt voor een sterk immuunsysteem en een gezonde ontwikkeling van lichaam en geest.

Kinder Tui Na wordt ingezet bij de veel voorkomende klachten bij kinderen zoals koorts, braken, diarree, spasmen, buikklachten en verkoudheid met hoest.